fbpx

Sachin Fotografie

Ik ben jouw fotograaf voor die mooie onvergetelijke herinneringen, vastgelegd op beeld! Gespecialiseerd in: zwangerschap, newborns, baby's, kinderen, familie, en smash the cake fotosessies! Pamela Hooghuis www.sachin.nl info@sachin.nl
Sachin Fotografie
Sachin Fotografie5 days ago
Mijn prachtige kleine meid is vandaag jarig. Alweer vijf jaar is ze geworden. Wat vliegt de tijd toch voorbij.
Deze meid heeft een hoop verschillende karaktereigenschappen, ze kan alle kanten op vliegen, je de oren van het hoofd kletsen, kent bijna geen angst, ze heeft een flinke dosis zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en een eigen mening en ze kan ook het liefste, meest zorgzame, behulpzame meisje van de wereld zijn. Dat is Jaslene. Met mijn karakter botst dat wel eens en dan kan ik haar echt achter het behang plakken hahaha maar meisje wat zijn we trots op jou en wat houden we ontzettend veel van jou. Geniet van jouw mooie dag vandaag, want jij bent jarig, hoooeeerrraaaaaa!!!
Sachin Fotografie
Sachin Fotografie1 week ago
Soms ontwerp en bestel ik cakesmash achtergronden en dan vergeet ik ze helemaal op mijn website te zetten...toch erg want hoe gaaf is deze? Voor iedere dierenvriend die van dolfijnen houdt, zoals ik 😉

Gauw op mijn website plaatsen 🙂

Fijne zondag allemaal <3
Sachin Fotografie
Sachin Fotografie2 weeks ago
// DIERBAAR //

Je kent het wel, je kijkt op Facebook en krijgt dan "jouw herinnering van .. jaar geleden".

Ik vind het altijd leuk om deze te bekijken en weer even terug te gaan naar dat leuke of mooie moment. En dan denk ik altijd "jeetje is het alweer zoveel jaar geleden, wat vliegt de tijd toch".

Nouja, zo ook vandaag. Op mijn tijdlijn kwam een foto naar voren van mijn zoontje en mijn neefje. Drie jaar geleden hadden wij een fotosessie met de hele familie. Ik ben er toen een tijdje mee bezig geweest om iedereen over te halen om mee te doen en sommigen in te laten zien hoe belangrijk en mooi het is om deze beelden later te hebben.

En toen ik iedereen mee had duurde het even voor we een datum hadden waarop iedereen ook kon natuurlijk...maargoed, uiteindelijk is ook dat gelukt!

Gelukkig kon mijn gekozen fotograaf, Lotte Terlouw Photography, ook die dag en hadden we prachtig weer!
De fotosessie was hartstikke leuk en we hebben er een hoop geweldige liefdevolle beelden aan over gehouden.

Het overhalen van iedereen met argumenten van hoe leuk het zou zijn, hoe belangrijk en hoe waardevol werd ons een paar maanden geleden onverwacht wel heel erg duidelijk gemaakt. Deze beelden zijn nu nóg extra waardevol en dierbaar geworden doordat mijn oom, de vader van deze kanjer op de foto, en de zoon van de allerliefste oma op deze foto, ons plotseling heeft verlaten. Na een kort ziektebed is hij drie maanden geleden onverwachts overleden.

Waarom schrijf ik dit? Als eerste omdat de facebook herinnering dit triggerde maar vooral ook om jullie te vertellen hoe waardevol het is om eens een fotosessie te doen met je hele gezin of hele familie. Dit kan bij mij, maar natuurlijk net zo goed bij een andere fotograaf...maar doe het! Echt, je weet niet hoe lang je gezin of familie compleet is. Maak deze herinneringen! Echt het is onbetaalbaar om deze mooie dierbare liefdevolle beelden in een album te hebben en in terug te kunnen bladeren.

Twijfel niet, echt niet, haal je gezin of familie over en doe het gewoon!
Sachin Fotografie
Sachin Fotografie2 weeks ago
Vandaag heb ik een supertof nieuw cakesmash thema neergezet 😍
Wat vinden jullie er van?
Sachin Fotografie
Sachin Fotografie
Sachin Fotografie2 weeks ago
Vandaag is een mooie dag, want Lila Rose viert haar eerste verjaardag! Hieperdepiep hoera!
Een hele mooie dag gewenst <3

www.sachin.nl
Sachin Fotografie
Sachin Fotografie2 weeks ago
Vandaag wordt iemand heel blij gemaakt met een cadeaubon ❤

This site is protected by wp-copyrightpro.com