fbpx

VEELGESTELDE VRAGEN

“and the answer is…”

Een fotosessie boeken doe je niet dagelijks.
Dus ik kan me voorstellen dat je misschien aanvullende vragen hebt.
De mees gestelde vragen vind je hier.
Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur me dan graag een berichtje!
Het contactformulier vind je hier.
De investering in een fotosessie vind je hier.
De investering in producten vind je hier.

Algemeen

Waar is de studio?
De studio van Sachin Fotografie is in Barendrecht, nabij Rotterdam. De studio is gelegen op de eerste etage van indoor speelparadijs Avontura
Worden de beelden altijd gemaakt door Pamela?
Ja om mijn kwaliteit te waarborgen worden de beelden altijd door mij gemaakt en bewerkt. Ik werk niet met stagiaires die fotosessies overnemen. Mocht ik ziek zijn of de sessie noodgedwongen moeten annuleren dan wordt deze verplaatst naar een andere datum.
Krijg ik ook digitale bestanden bij de fotosessie?
Nee er zitten geen digitale bestanden inbegrepen in de sessiekosten. Digitale bestanden kun je na het zien van de online galerij bestellen middels de pakketten lief, liever, liefst of allerliefst. Voor de kosten van deze pakketten ga je op de website naar info en dan naar producten.
Er zit een album inbegrepen in de sessiekosten. Kan ik die ook weglaten en digitale bestanden kiezen?
Nee dit is niet mogelijk. Mijn pakketten zijn speciaal geselecteerd en samengesteld om de kosten voor jullie zo laag mogelijk te houden. Tevens is dit album ook superleuk om in de bewaardoos te doen van je kleintje of cadeau te geven aan oma/opa 😉
Mag ik zelf foto's maken tijdens de fotosessie?
Een behind-the-scene foto of video maken met je telefoon mag echt wel maar zelf met een fotocamera komen is niet de bedoeling. Nee het is dan ook niet toegestaan zelf beelden te maken. Geniet lekker van je kindje en de fotosessie.
Ik hoef geen bewerkte foto's. Mag ik de RAW-bestanden hebben?
Nee, RAW-bestanden worden niet vrijgegeven/verkocht. Bij het boeken van een sessie boek je mij om mijn kwaliteit en stijl van fotograferen en bewerken. Om deze kwaliteit te waarborgen ontvang je na aankoop alleen de bewerkte digitale bestanden.

Zwangerschap

Wanneer wordt een zwangerschapssessie gedaan?
Meestal tussen de 30 en 36 weken van de zwangerschap.
Ik ben 38/39/40 weken in verwachting. En ik wil toch graag nog een herinnering. Kan ik nog een sessie boeken?
Natuurlijk! Mail mij zo snel mogelijk jouw telefoonnummer! Als mijn agenda het toe laat plannen we zsm een datum samen in.
Ik wil de sessie graag op een locatie. Kan dat ook??
Jazeker je kan mij je wensen laten weten. Mocht je nog geen exacte locatie weten maar bijvoorbeeld wel graag het strand of een bossessie, dan weet ik genoeg locaties. Dus dat komt dan ook helemaal goed.
Ik wil de sessie graag buiten. Wat als het gaat regenen?
Een dag van te voren kijk ik wat de weersvoorspellingen zijn. Mocht het gaan regenen dan neem ik contact met je op om samen te bespreken of we de sessie in de studio plaats laten vinden, een andere binnenlocatie of dat we de datum verplaatsen.
Hoe zit het met reiskosten?
Reiskosten en eventuele parkeer- of toegangskosten zijn niet inbegrepen in de sessiekosten. Deze zal ik berekenen zodra ik weet waar je de sessie graag plaats wilt laten vinden. We kunnen daarna natuurlijk altijd nog wijzigen van locatie.
Ik zie allemaal prachtige jurken en body's in je portfolio maar die heb ik niet...
Geen probleem, hoef je ook echt niet speciaal te kopen voor één fotosessie. In mijn studio heb ik twee kledingrekken vol met diverse jurken en body’s speciaal voor een zwangerschapsreportage. Het materiaal is stretch. Het is zelden dat iemand niet in een jurk past. Is de jurk te groot dan maken we deze aan de achterkant vast met clips zodat de jurk mooi aansluit. Heb je normaal maat 46 of groter, laat me dit dan even weten in het reserveringsformulier en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Hoeveel jurken mag ik kiezen?
Je mag twee jurken kiezen die we op beeld vastleggen.
Hoe zit het met omkleden op locatie?
Vroeger had ik een opvouwbare tent…maar die werd zo weggeblazen dus tegenwoordig is het gewoon omkleden achter een boom of omhooggehouden plaid. We zoeken natuurlijk wel een rustig plekje. En ik adviseer altijd een makkelijk jurkje of legging aan te doen zodat je die heel makkelijk onder de jurk vandaar kan toveren.
Ik wil graag in eigen kleding. Mag dat ook?
Jazeker het zijn jouw beelden. Jij mag bepalen wat je aan hebt op de foto. De sessie duurt een uur, in dat uur mag je drie kledingstukken aan hebben gehad.
Mag mijn partner en/of andere kinderen ook mee op de foto? En kost dit extra?
Uiteraard mogen ze mee op de foto! Superleuk juist! En nee, dit kost niets extra 🙂

Newborn

Wanneer vind de newbornsessie plaats?
De newbornsessie kan vanaf het moment dat jij, mama/verzorger, zich lekker voelt én de kleine naar buiten mag. Dit kan meestal vanaf een dag of 6. De newbornsessie raad ik aan zo snel mogelijk te doen en tot maximaal 4 weken na de geboorte. Later kan ook, echter kan het zijn dat de kleine het niet meer fijn vindt om ingewrapt te worden of bepaalde houdingen niet fijn vind. We gaan altijd uit van de uitgerekende datum! Dus als je kleintje te vroeg is geboren kan je ook zeker nog een newbornsessie doen.
Waar vind de newbornsessie plaats?
De newbornsessie geposeerd vind plaats in mijn studio in Barendrecht. De newbornlifestyle sessie vind plaats bij jullie thuis. Zie voor beelden van deze verschillende sessies mijn portfolio.
Mag mijn partner en/of andere kinderen ook op de foto?
Zeker weten!

Cakesmash

Zit er een taart inbegrepen?
Ja er zit een standaard cupcaketaart (1 kleur onder en 1 kleur topping) of een rond afgesmeerde taart inbegrepen. Zie bij vraag “wat zit niet inbegrepen” de meest bestelde extra opties.
Ik wil graag een themataart. Kan dat?
Dat kan zeker. De extra kosten gaat in overleg met mijn taartbakster. Kijk voor de meest bestelde opties bij de vraag “wat zit niet inbegrepen”.
Ik zie mijn gewenste thema of stijl niet in jouw portfolio. Kan ik dit dan wel kiezen?
Jazeker, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. Laat me graag jouw idee weten door een email te sturen naar info@sachin.nl en ik laat je gauw weten wat de mogelijkheden zijn. Let wel, vaak zitten er kosten verbonden aan een nieuw thema. Dit kan tussen de 75 en 125 euro zijn, afhankelijk van wat er gekocht moet worden en/of de tijd die hier in gestoken moet worden
Ik wil graag sterretjes of lichtjes in de setting. Kan dat?
Omdat ik met flitslicht werk zijn lampjes niet te zien op de foto omdat deze “uitgeflitst” worden. Het is wel mogelijk deze in Photoshop toe te voegen. Dit is echter zeer bewerkelijk en moet per foto apart gedaan worden. Dus ja, het is wel mogelijk. Er zitten echter wel extra kosten aan verbonden.
Te weten:
 • 5 foto’s = 15 euro
 • 15 foto’s = 45 euro
 • alle beelden uit galerij (exclusief gezinsfoto) = 95 euro
Zit er een splash/badje inbegrepen?
Jazeker en hier maken we ook beelden van! Zo heb je straks een complete serie van een geweldige cakesmash fotosessie.
Wat zit er NIET in begrepen in de sessiekosten
Een themataart en extra taartopties zit niet inbegrepen. Ook een ballonboog is optioneel bij de boeken voor 35 euro (reguliere ballonnen) of 45 euro (confettiballonnen). Let op confettiballonnen kunnen mat uit slaan. Ik kan geen garantie geven dat deze glimmen op de foto. Vier heliumballonnen zitten inbegrepen in een setting. Mocht je meer dan 4 heliumballonnen wensen in de setting dan is de toeslag 2,50 euro per extra heliumballon. Dit wordt allemaal vooraf besproken dus je komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

 • Digitale bestanden, afdrukken, luxe albums en andere producten

 • Veel bestelde taart opties:
  • Meerkleurentopping regenboog/unicorn (15,00 euro)
  • Meerkleurentopping 2 kleuren (12,50 euro)
  • Gouden/zilveren/gekleurde 3D 1 bovenop de taart (4,50 euro)
  • Gouden/zilveren/gekleurde 1 voorop de taart geplakt (3,50 euro)
  • Kleine versiering hartjes, vlindertjes, sterretjes (4,50 euro)
  • 
  • Kleine versiering hartjes, vlindertjes, sterretjes in goud (7,00 euro)
  • Bijtjes (4,50 euro per drie stuks)
  • 
  • Micky of Minnie Mouse taart (15,00 euro)
  • Unicorn rond met hoorn en oren (15,00 euro)
  • Koekiemonster (15,00 euro)
  • Vierkante taart met fondant strik (15,00 euro)
   Overige thema taarten gaat in overleg en is afhankelijk van jouw wensen.

   Ballonboog:
  • Reguliere ballonboog (35 euro)
  • Ballonboog confetti ballonnen (45 euro)
  • Regenboog ballonboog in gewenste kleuren (75 euro)

  • Heliumballonnen:
  • 4 heliumballonnen zitten inbegrepen in de sessiekosten. Wil je er meer dan kosten deze 2,50 euro per ballon.

  Krijg ik ook digitale bestanden bij de fotosessie?
  Nee er zitten geen digitale bestanden inbegrepen in de sessiekosten. Digitale bestanden kun je na get zien van de online galerij bestellen middels de pakketten lief, liever, liefst of allerliefst. Voor de kosten van deze pakketten ga je op de website naar info en dan naar producten.
  Moet ik aanbetalen?
  Ja, in ieder geval de kosten van de taart. Elke klant krijgt bij een definitieve reservering het contract, de factuur en een infosheet toegestuurd. De factuur wordt minimaal 14 dagen voorafgaand aan de sessie overgeboekt. Wil je alleen de taart overboeken is dat ook prima. De rest wordt dan na de sessie overgeboekt.

  Gezin

  Ik wil de sessie graag op een locatie. Kan dat ook??
  Jazeker je kan mij je wensen laten weten. Mocht je nog geen exacte locatie weten maar bijvoorbeeld wel graag het strand of een bossessie, dan weet ik genoeg locaties. Dus dat komt dan ook helemaal goed.
  Ik wil de sessie graag buiten. Wat als het gaat regenen?
  Een dag van te voren kijk ik wat de weersvoorspellingen zijn. Mocht het gaan regenen dan neem ik contact met je op om samen een andere datum af te spreken.
  Hoe zit het met reiskosten?
  Reiskosten en eventuele parkeer- of toegangskosten zijn niet inbegrepen in de sessiekosten. Deze zal ik berekenen zodra ik weet waar je de sessie graag plaats wilt laten vinden. We kunnen daarna natuurlijk altijd nog wijzigen van locatie.
  Wat trekken we aan?
  Geen zorgen, je krijgt van mij voorafgaand aan de sessie diverse tips ten aanzien van de sessie en de kleding.

  This site is protected by wp-copyrightpro.com